Να μην ξεχνάμε

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα αγόρι φιλά την εικόνα του Ιησού στον σταυρό. Η φωτογραφία είναι από τον Καθεδρικό της Οδησσού που το τελευταίο διάστημα είναι στο στόχαστρο της Ρωσίας με 125 πυραύλους και drone να έχουν χτυπήσει την περιοχή την τελευταία εβδομάδα.

Να μην ξεχνάμε-1

AP Photo/Eduardo Verdugo

Μπάρμπι με μήνυμα

Η δημοφιλέστατη κούκλα στα χέρια της Delia Quiroa αποκτά ένα σπουδαίο νόημα. Ολες ντύνονται με το κοστούμι της «Μητέρας που αναζητά» δηλαδή αυτές που φορούν μια μπλούζα με την φωτογραφία του παιδιού τους που αγνοείται. ΗQuiroa δημιούργησε τα κοστούμια σε μια προσπάθεια να βρεθεί και το εικονιζόμενο αγόρι πάνω στις Μπάρμπι, ο αδελφός της.

Να μην ξεχνάμε-2

REUTERS/Pascal Rossignol/Pool

Ανεμιστήρες

Ετοιμα προς επιθεώρηση τα δωμάτια των αθλητών για την Ολυμπιάδα του Παρισιού και ο πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach είναι εκεί για να δει από κοντά το Ολυμπιακό χωριό στο Saint Ouen sur Seine ένα χρόνο πριν την έναρξη των αγώνων. Αξιο απορίας. Αν τον Αύγουστο υπάρχει καύσωνας στο Παρίσι οι αθλητές θα τα βγάλουν πέρα με τον ανεμιστήρα; 

Να μην ξεχνάμε-3

REUTERS/Mohammed Salem

Δουλειές με φούντες

Είδος πρώτης ανάγκης οι ανεμιστήρες και ο Mustafa Abdou δεν προλαβαίνει να επισκευάζει για να δροσιστούν οι πελάτες του στον καταυλισμό Shati  στην Γάζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT