Ημέρες θλίψης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αλυσίδες με τα μαχαίρια στις άκρες τους, έχουν σηκωθεί ψηλά. Ολοι όσοι συμμετέχουν, σε ρυθμό κατεβάζουν τις αλυσίδες μια αριστερά και μια δεξιά στην πλάτη, μέχρι ο πόνος να τους μουδιάσει. Αλλοι καλύπτονται με λάσπη και οι γυναίκες σε βαθύ πένθος,- όχι ότι οι περισσότερες στην καθημερινότητα φορούν άλλο χρώμα- θρηνούν για τον εγγονό του προφήτη. Η Ασούρα έχει ξεκινήσει στο Ιράν για την θυσία του Χουσεΐν και έχει βυθίσει εκατομμύρια μουσουλμάνους σε θλίψη. AP Photo/Vahid Salemi)

Ημέρες θλίψης-1

EPA/Javier Cebollada

Ηγεσία

Το έργο του Κουβανού καλλιτέχνη Roberto Fabelo εκτίθεται σε πλατεία της Σαραγόσα. Εχει τίτλο «Ηγεσία» και αποτελείται από 21 μεγάλους ρινόκερους με διαφορετικό χρώμα ο καθένας με έναν μοναδικό κόκκινο να στέκεται ανάποδα από το υπόλοιπο κοπάδι.

Ημέρες θλίψης-2

REUTERS/Ivan Alvarado

Νέφος

Μια τεράστια κουβέρτα έχει απλωθεί πάνω από το Σαντιάγο της Χιλής αποτελούμενη από ρύπους μια χειμωνιάτικη αλλά ηλιόλουστη ημέρα στο άλλο ημισφαίριο.

Ημέρες θλίψης-3

REUTERS/Adrees Latif

Διέξοδος

Πίσω του βρίσκονται τα έργα που κάνουν για να εμποδίσουν την διέλευση μεταναστών στον Ρίο Γκράντε. Εκείνος όμως συνεχίζει με το παιδί στους ώμους μέχρι να βρει ένα άνοιγμα στα συρματοπλέγματα για να μπορέσει να περάσει στο Τέξας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT