Μια ακόμη τεχνολογική επανάσταση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον σιδηροδρομικό σταθμό Seibu-Shinjuku του Τόκιο είναι το γκισέ με τον υπάλληλο της φωτογραφίας. Στο διαδραστικό του τζάμι καταγράφει την συνομιλία και την αυτόματη μετάφραση μεταξύ εκείνου και του Αυστρικού τουρίστα που ζητά πληροφορίες για την μετακίνηση στην πόλη. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Μια ακόμη τεχνολογική επανάσταση-1

REUTERS/Jesse Winter

Πριν την εκκένωση

Τα σύνορα μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ μόλις πέρασε η φωτιά που έκαιγε στην περιοχή της Ουάσιγκτον και μεταφέρθηκε στην περιοχή Osoyoos στην Βρετανική Κολομβία με τους κατοίκους να παρατηρούν τα πυροσβεστικά μέσα να δρουν και να ανησυχούν για την εξέλιξή της. 

Μια ακόμη τεχνολογική επανάσταση-2

REUTERS/Phil Noble

Το σφουγγάρισμα

Τον ατέλειωτο έχει το πανέμορφο ψηφιδωτό πάτωμα που καθαρίζει η Louise Brewis. Η αίθουσα St.George’s Hall στο Λίβερπουλ καθαρίζεται και ανοίγει για το κοινό για πρώτη φορά μετά το 2019.

Μια ακόμη τεχνολογική επανάσταση-3

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Προσοχή;

Το τεράστιο ομοίωμα του Bumblebee, ενός από τους χαρακτήρες της αμερικάνικης ταινίας Transformers, τοποθετήθηκε σε κυκλικό κόμβο στην Μπανκόγνκ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κατασκευής η τοποθέτηση του ρομπότ έχει διπλό ρόλο. Να φοβίζει και να συμμορφώνει τους οδηγούς για να οδηγούν προσεκτικά(!) και ως τουριστική ατραξιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT