Εξομολόγηση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέοι από όλο τον κόσμο έχουν φτάσει στην Λισαβώνα που διεξάγεται η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας. Σήμερα φτάνει και ο Πάπας για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις, με χιλιάδες καθολικούς να αναμένονται να πλημμυρίσουν την πόλη. Από εκεί και η υπαίθρια εξομολόγηση της φωτογραφίας.

Εξομολόγηση-1

EPA/OLIVIER HOSLET

Ανθισμένες Βρυξέλλες

Από την αρχή του μήνα και μέχρι τα μέσα του, οι Βρυξέλλες ανθίζουν και στολίζουν το ιστορικό κέντρο της πόλης αλλά και χαρακτηριστικά σημεία της με λουλούδια. Τις «Ανθισμένες Βρυξέλλες» διαφημίζει και η εικονιζόμενη κυρία με τις ορτανσίες στο πρόσωπο.

Εξομολόγηση-2

REUTERS/ Albert Gea

Τί γεύση έχει η κλιματική αλλαγή;

Αρκετοί οινοπαραγωγοί έχουν βρεθεί μπροστά σε μεγάλα διλήμματα εξαιτίας των νέων συνθηκών, με το νερό να μην φτάνει και τον υδράργυρο να ανεβαίνει πολύ. Κάποιοι έχουν στραφεί σε πιο παραδοσιακές ποικιλίες που θεωρούνται πιο ανθεκτικές στην ζέστη και την ξηρασία, άλλοι μένουν να το σκέφτονται ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν. Στην φωτογραφία κρασιά από το οινοποιείο Vilarnau στην περιοχήPenedes στην Βαρκελώνη.

Εξομολόγηση-3

EPA/YONHAP 

Και πάλι οι γάτες

Τα πρώτα περιστατικά γρίπης των πτηνών σε γάτες ανίχνευσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες στην Κορέα μεταξύ 25 και 29 Ιουλίου, καταγράφοντας την πρώτη μετάδοση σε θηλαστικά από το 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT