Μαθήματα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η Ημέρα των Αλεξιπτωτιστών στην Ρωσία που γιορτάζουν την ίδρυση του σώματος πριν από 93 χρόνια. Συνήθως η γιορτή καταλήγει μετά την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων βότκας στα συντριβάνια της Μόσχας και όχι μόνο. Αυτή την φορά, νωρίς ακόμη, ο πρώην αλεξιπτωτιστής δίνει μαθήματα μάχης σε νεαρά αγόρια σε πλατεία της Αγίας Πετρούπολης.

Μαθήματα-1

EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Αλεπού κάτω από την ντουλάπα

Τουλάχιστον 300 φάρμες εκτροφής αλεπούδων υπάρχουν στις ΗΠΑ. Τις φροντίζουν μέχρι το ένα έτος και μετά τις σκοτώνουν για την γούνα τους. Κάποιες από αυτές επιβιώνουν και έχοντας μεγαλώσει σε αιχμαλωσία είναι αρκετά δύσκολο γι αυτές να ζήσουν ελεύθερες. Εκεί παρεμβαίνει η οργάνωση Pawsitive Beginnings που δραστηριοποιείται στο Key Largo της Φλόριντα, που επισημαίνει ότι υπάρχουν ελάχιστοι ομοσπονδιακοί νόμοι που να αφορούν και να προστατεύουν τα ζώα αυτά.

Μαθήματα-2

Robert MacDonald/Pool via REUTERS

Εγκαίνια

Ανάμεσα από τα βαρέλια και με την σκωτσέζική του ενδυμασία, κάθησε ο βασιλιάς Κάρολος και υπέγραψε στο βιβλίο του νέου αποστακτηρίου. Στα Highlands άνοιξε το «8 Doors Distillery» με τον βασιλιά να κάνει τα εγκαίνια παρουσία των ιδιοκτητών και φυσικά ήταν μια καλή αφορμή να συναντήσει και μέλη της κοινότητας.

Μαθήματα-3

REUTERS/Leonhard Foeger

Barbie

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να πουλήσεις την συλλογή από κούκλες Barbie; Μα φυσικά τώρα που η ταινία σπάει κάθε ρεκόρ και η δημοφιλία της κούκλας χτυπάει κόκκινο. Να λoιπόν μια ωραία συλλογή για όσους θέλουν να αγοράσουν στο παλαιοπωλείο Hubek & Kosak της Αυστρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT