Συναγερμός και διασκέδαση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γειτονική Σλοβενία μετρά τις πληγές της σε ανθρώπινες ζωές και καταστροφές. Στην Αυστρία και την περιοχή της Styria είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την περίπτωση πλημμυρών αλλά και κατολισθήσεων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν μπόρεσαν να διασκεδάσουν ακόμη και μέσα στην πόλη Klagenfurt κάνοντας wakeboarder στους πλημμυρισμένους δρόμους μετά τις καταρρακτώδεις βροχές.

Συναγερμός και διασκέδαση-1

Italian Civil Protection/Handout via REUTERS

Παγάκια στον καύσωνα

Με φτυάρια και εκσκαφείς προσπαθούσαν να καθαρίσουν την τεράστια ποσότητα χαλαζιού που έπεσε άξαφνα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Reana del Rojale e Tarcento στην περιοχή Friuli Venezia Giulia.

Συναγερμός και διασκέδαση-2

REUTERS/Eduardo Munoz

Αφέλεια

Μια επέτειος έρχεται να θυμίσει τα χειρότερα και το πόσο κοντά είμαστε και πάλι στην τρέλα. Διαδηλωτές ξαπλωμένοι στην Times Square της Νέας Υόρκης υπενθυμίζουν την θλιβερή επέτειο των 78 χρόνων από την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ενώ κάποιοι απειλούν σήμερα για την αναγκαιότητα της χρήσης των πυρηνικών όπλων…

Συναγερμός και διασκέδαση-3

REUTERS/Matthew Childs

Στους τελικούς

Από την Ελβετία είναι ο εικονιζόμενος Janis Lehmann που φωτογραφίζεται με φόντο τα τελεφερίκ στην Γλασκώβη στην διάρκεια των τελικών για τα Mountain Bike Downhill του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδηλασίας UCI.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT