«Η περούκα»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εκλογές πηγαίνει η Αργεντινή την επόμενη Κυριακή. Ενας από τους υποψηφίους για την προεδρία της χώρας είναι και ο εικονιζόμενος βουλευτής και ιδρυτής του συνασπισμού Liberty Advances Χαβιέρ Μιλέι. Ο καθηγητής οικονομικών είναι οπαδός του Μπονσονάρο και του Τραμπ, θεωρεί ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και είναι εναντίον των αμβλώσεων. Το παρατσούκλι η «περούκα» προέκυψε από τα φουντωτά του μαλλιά και τις τεράστιες φαβορίτες του.

«Η περούκα»-1

REUTERS/Anushree Fadnavis

Παγκόσμια ημέρα γουργουρίσματος

Γιόρταζαν οι γάτες χθές και είχαν την τιμητική τους στις φωτογραφίες.Κάποιοι όμως δεν περιμένουν καθόλου τις παγκόσμιες ημέρες να τις βάλουν στην ζωή τους. Οπως στο στούντιο στο Νέο Δελχί όπου οι συμμετέχοντες στα μαθήματα γιόγκα, χαλαρώνουν αμέσως μετά με τα χνουδωτά χαλαρωτικά γατιά.

«Η περούκα»-2

REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Μαυρίλα και ατμός

Με τα χέρια καρβουνιασμένα ο νεαρός Charlie Glynn 12 ετών από το Carlow συμμετέχει μαζί με άλλους και τις φοβερές και άψογα συντηρημένες μηχανές τους στην γιορτή που διοργάνωσε η Ιρλανδική Κοινότητα Διατήρησης των Ατμομηχανών στο Stradbally.

«Η περούκα»-3

REUTERS/Ints Kalnins

Με πατίνι στα σύνορα

Ελέγχουν πάνω κάτω καθημερινά και με την βοήθεια πατινιών με ρόδες για ανώμαλους δρόμους, οι συνοριοφύλακες στην Λετονία τα ψηλά συρματοπλέγματα με την Λευκορωσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT