Η επιστροφή του σταρ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκδηλώσεις αγάπης και ουρές υποδέχτηκαν στην Ινδία την νέα ταινία του Rajinikanth (κέντρο στο πόστερ). Παγκόσμια έναρξη έκανε η «Jailer» στην οποία μιλά tamil ο πιο διάσημος και πιο αγαπημένος ηθοποιός στην ιστορία του Ινδικού σινεμά, γεμίζοντας ασφυκτικά τις αίθουσες όπου και στην διάρκεια της προβολής ακούγονταν κραυγές λατρείας από τους φαν του ηθοποιού. 

Η επιστροφή του σταρ-1

REUTERS/Alkis Konstantinidis

Ενα φιλί πριν την γιορτή

Είναι παγκόσμιο μνημείο της Unesco, η Νέα Μονή, το ιστορικό μοναστήρι στην Χίο και ίσως ο νεαρός πιστός να θαύμασε τα διάσημα ψηφιδωτά της πριν φιλήσει την εικόνα της Παναγίας, λίγο πριν την μεγάλη γιορτή της.

Η επιστροφή του σταρ-2

AP Photo/Rebecca Blackwell

Μάχη με τον χρόνο

Σε ανοιχτές δεξαμενές τοποθετούν τα «φυτώρια» των κοραλλιών οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο εργαστήριο Lirman. Υπό την εποπτεία τους διάφοροι οργανισμοί δουλεύουν ακατάπαυστα για να σώσουν όσα περισσότερα μπορούν μετά τους καύσωνες που επηρέασαν την θερμοκρασία των ωκεανών και ιδιαίτερα τα Florida Keys που έχουν ιστορικό λεύκανσης των κοραλλιών.

Η επιστροφή του σταρ-3

AP Photo/Rebecca Blackwell

Ο αποχωρισμός

Το διάσημο πανηγύρι της Iowa έχει για κατατεθέν της μια τεράστια αγελάδα φτιαγμένη από βούτυρο. Λίγο όμως θα πρέπει να ενδιαφέρει τον μόλις πέντε ετών Τζάκ Σόγιερ που παραμένει ξαπλωμένος στην πλάτη της οικογενειακής αγελάδας, μην αντέχοντας την περίπτωση αποχωρισμού λόγω πώλησης της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT