Τα σκουπίδια του US Open

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλαστικά δοχεία, μεταλλικά καπάκια και φυσικά μπαλάκια του τέννις στοιβάζονται για την ανακύκλωση. Κάθε διοργάνωση έχει τα δικά της «σκουπίδια» με τα μπαλάκια του τέννις να είναι ιδιαίτερα «σκληρά» καθώς χρειάζονται 400 χρόνια για να διασπαστούν. AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Τα σκουπίδια του US Open-1

REUTERS/Andrew Kelly

Καιρικά

Πρώτο θέμα παντού εξακολουθεί να είναι ο καιρός και πως τον καταστρέψαμε με την Νέα Υόρκη να ζει ένα παρατεταμένο καλοκαίρι και τους τουρίστες να κάνουν ηλιοθεραπεία σε ξαπλώστρες απολαμβάνοντας ένα από πιο καινούργια αξιοθέατα της πόλης το «The Vessel» στο Hudson Yards.

Τα σκουπίδια του US Open-2

REUTERS/ Susannah Ireland

Καιρικά 2

Εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών τα κανάλια πλοήγησης όπως το εικονιζόμενο στο Λονδίνο έχουν γίνει καταπράσινα από την απότομη και ανεξέλεγκτη αύξηση των ζιζανίων στην επιφάνεια που μηδενίζουν το οξυγόνο του νερού, οδηγώντας στην εξαφάνιση των υδρόβιων οργανισμών.

Τα σκουπίδια του US Open-3

EPA/FERNANDO VILLAR

Ζωντανεύοντας την Πομπηία

Μια επιλογή από αρχαιολογικά ευρήματα που με την βοήθεια της τεχνολογίας δίνουν στους επισκέπτες την δυνατότητα να δουν μπροστά τους την πόλη εκείνο το φθινόπωρο πριν την παγώσει για πάντα στον χρόνο ο Βεζούβιος στο εκθεσιακό πολιτιστικό κέντρο Matadero της Μαδρίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT