Πισίνα και καύσωνας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη παράδοξα ζεστή ημέρα στο Λονδίνο και ο κόσμος κολυμπούσε και στην νέα εναέρια πισίνα στο Embassy Gardens δίνοντας υπέροχες εικόνες για τον φωτογραφικό φακό.

Πισίνα και καύσωνας-1

AP Photo/Thomas Padilla

Καιρός και σκιά

Δεν είναι όμως πάντα καλοδεχούμενη από όλους η ζέστη. Οπως ο εργαζόμενος της φωτογραφίας που στο διάλειμμα του έψαχνε μια σκιά για να ξεφύγει από τους 33 βαθμούς Κελσίου που έδειξε το θερμόμετρο στις όχθες του Σηκουάνα.

Πισίνα και καύσωνας-2

EPA/ARSHAD ARBAB

Το κόκκινο σαλόνι

Αραχτός και με το τηλέφωνο στο χέρι ένας οδηγός ροκανίζει τον χρόνο του στο δερμάτινο σαλόνι του φορτηγού του. Η ένταση που έχει δημιουργηθεί από την κατασκευή ενός φυλακίου από το Αφγανιστάν με το Πακιστάν έχει οδηγήσει σε κλείσιμο των συνόρων στην περιοχή του Torkham δημιουργώντας τεράστιες ουρές.

Πισίνα και καύσωνας-3

EPA/ETTORE FERRARI

Και λίγο κόκκινο χαλί

Πλήθος σταρ, μοντέλων και διασήμων παρήλασε από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας με τις απαραίτητες αλλαγές. Μια από αυτές είναι ότι οι εντυπωσιακές παρουσίες με τα αποκαλυπτικά ενδύματα δεν είναι πια αποκλειστικά γένους θηλυκού και τρανή απόδειξη ο μουσικός Osvaldo Supino που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Holly».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT