Οι φωνές των επιζώντων

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μεγάλο τζαμί της πόλης συγκεντρώθηκαν οι βουτηγμένοι στον θάνατο και την λάσπη κάτοικοι της Ντέρμα για να φωνάξουν για όσους χάθηκαν, για φίλους και συγγενείς, άλλους επιβεβαιωμένους νεκρούς και άλλους αγνοουμένους. Και φώναξαν, γεμάτοι οργή για τους πολιτικούς, ζητώντας παραιτήσεις και δικαιοσύνη.

Οι φωνές των επιζώντων-1

KCNA via REUTERS

Το επικίνδυνο παιδί

Μεγάλη περιοδεία κάνει ο μεγάλος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν στην Ρωσία και πέρα από τις πολιτικές και οικονομικές συμφωνίες του και τις περιοδείες του σε πανεπιστήμια και οικονομικές μονάδες, εκείνο που απόλαυσε ιδιαίτερα ήταν το ενυδρείο του Βλαντιβοστόκ και τον τεράστιο θαλάσσιο ελέφαντα που έχει εκπαιδευτεί αλά Βορειοκορεάτικα. Να χειροκροτά.

Οι φωνές των επιζώντων-2

EPA/FAROOQ KHAN

Πολύτιμος καρπός

Με τα χέρια βαμμένα από τους χυμούς του πράσινου περιβλήματος του καρυδιού, ο αγρότης τα κρατά για τον φακό. Διάσημα τα καρύδια του Κασμίρ για την νοστιμιά τους αλλά και το λεπτό τους περίβλημα που μπορεί να σπάσει με γυμνά χέρια, καθαρίζονται και συσκευάζονται σε χάρτινα κουτιά για να φύγουν και να μοσχοπουληθούν στην Ινδία.

Οι φωνές των επιζώντων-3

REUTERS/Pascal Rossignol

Κούρεμα

Τεράστια αύξηση της άλγης παρατηρείται σχεδόν σε όλα τα κανάλια των ποταμών στην Γαλλία από όπου και η φωτογραφία αλλά και την Αγγλία εξαιτίας του παρατεταμένου καλοκαιριού με τις αρχές να έχουν επιστρατεύσει αμφίβιες κατασκευές που τις κουρεύουν για να μπορέσουν να περιορίσουν την ζημιά όχι μόνο στις συγκοινωνίες αλλά και στο οικοσύστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT