Λαμπιόνια σε σκοτεινό φόντο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας ελέγχει την καλή λειτουργία του καρουσέλ στο Hogioaica της Ρουμανίας. Τα πανηγύρια του φθινοπώρου, πολλά στο παρελθόν, ελάχιστα σήμερα, είναι ο μόνος τρόπος για κάποιο εισόδημα για τους διοργανωτές των λούνα παρκ αλλά το σημαντικότερο, η μοναδική διασκέδαση για τους φτωχούς κατοίκους της περιοχής.

Λαμπιόνια σε σκοτεινό φόντο-1

REUTERS/Mohammed Salem

Πάλι δάκρυα

Μια ακόμη ημέρα δακρύων και λυγμών στο Khan Younis στην διάρκεια της κηδείας του Youssef Radwan που σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις στην διάρκεια διαδηλώσεων στα σύνορα Ισραήλ – Γάζας.

Λαμπιόνια σε σκοτεινό φόντο-2

AP Photo/Armin Durgut

Εναστρος ουρανός στην Γη

Η φωτογραφία από drone δείχνει μόνο ένα μέρος και όχι στην πλήρη ανθοφορία του τον σχεδιασμό του πάρκου στο Visoko της Βοσνίας. Ολο το πάρκο έχει φυτευθεί με βάση τον διάσημο πίνακα του Βαν Γκογκ «Εναστρη Νύχτα» με το βαθύ μπλε να αντιπροσωπεύουν οι λεβάντες.

Λαμπιόνια σε σκοτεινό φόντο-3

EPA/Javier MartΓ­n RodrΓ­guez

Επέτειος δολοφονίας

Δεν τον ξεχνούν τον μουσικό Victor Jara στο Σαντιάγο της Χιλής και με αφορμή την δολοφονία του και τον βασανισμό του από την δικτατορία του Πινοσέτ, μουσικοί συγκεντρώθηκαν και έπαιξαν προς τιμήν του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT