Το ξεσκόνισμα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φυσικά με ένα παχύ πινέλο, με την βοήθεια μιας ηλεκτρικής σκούπας αλλά και ενός τεράστιου γερανού, γίνεται το ετήσιο καθάρισμα του Δαβίδ. Η μόνιμη συντηρήτρια Eleonora Pucci της Galleria dell’Accademia, δεν καθαρίζει μόνο το άγαλμα του Μιχαήλ Αγγελου αλλά ελέγχει σπιθαμή προς σπιθαμή την καλή του κατάσταση.

Το ξεσκόνισμα-1

REUTERS/Amanda Perobelli

Καύσωνας

Δεν πρόλαβε να μπει η άνοιξη στην Βραζιλία και στις παραλίες της χώρας δεν υπάρχει εκατοστό ελεύθερο για να ξαπλώσει κανείς. Αλλά όπως δείχνει και η φωτογραφία ούτε και σε ταράτσα, εξαιτίας του καύσωνα που χτύπησε πρόωρα την χώρα.

Το ξεσκόνισμα-2

EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Ταξίδι για ψώνια

Φωτογραφίες μπροστά από την βιτρίνα της Louis Vuitton  στην Galleria Vittorio Emanuele  στο Μιλάνο βγάζουν οι κυρίες. Εχοντας μια από τις σπουδαιότερες βιομηχανίας μόδας του κόσμου, οι Ιταλοί τα έβαλαν κάτω και τα μέτρησαν. Ετσι για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου που μόλις τελείωσε, έχουν υπολογίσει ότι εξαιτίας της, μπήκαν στα ταμεία της χώρας 88 εκατομμύρια ευρώ, και είχαν σε σχέση με πέρυσι μια αύξηση των τουριστών κατά 25% την αντίστοιχη περίοδο. Ετσι με τις αναλύσεις κατέληξαν ότι ο κάθε ένας από αυτούς που έφτασαν αυτή την εβδομάδα στην χώρα, σπατάλησε 1.518 ευρώ κατά μέσο όρο. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η χώρα είναι κερδισμένη αλλά κρίνοντας από τις τιμές των πολυτελών ειδών μάλλον δεν ψώνισαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT