Ενα φιλάκι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σημάδι από το κραγιόν το μαρτυρά. Αποδέκτης λατρείας έγινε ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός Mads Mikkelsen που βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν για την προβολή της ταινίας του «Bastarden».

Ενα φιλάκι-1

REUTERS/Navesh Chitrakar

Μια θεά

Ντυμένες με κόκκινο και χρυσό, με τα πόδια τους να μην αγγίζουν ποτέ την γη, λατρεμένες ως γυναικείες θεότητες μέσα στο άγουρο κορμί ενός κοριτσιού, αλλά και καταραμένες όταν μπουν στην εφηβεία, να μην παντρευτούν και να μην αγαπηθούν ποτέ, οι μικρές Κουμάρι στολίστηκαν για να δεχθούν δωρεές από τους πιστούς με αντάλλαγμα να κρατήσουν τα παιδιά τους υγιή. Στην φωτογραφία μία από αυτές καταγράφεται από τον φακό στο Κατμαντού.

Ενα φιλάκι-2

REUTERS/Stephanie Lecocq

Πρώτη σειρά

Η μόδα και οι διασημότητες πάνε μαζί, κλέβοντας η μία λίγη από την φήμη της άλλης. Να λοιπόν μια εικόνα από την πρώτη σειρά (αυτή των διασήμων) της επίδειξης μόδας της ετικέτας Garmanier στο Παρίσι στην εβδομάδα μόδας της πόλης.

Ενα φιλάκι-3

EPA/QUIQUE GARCIA

Αστρόσκονη

Μέχρι το νέο έτος θα διαρκέσει η έκθεση για το διάστημα με τίτλο «Space Discovery» της Βαρκελώνης που δίνει την σπάνια δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν από κοντά αυτή την μεγαλειώδη εξερεύνηση του ανθρώπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT