Οπτικοποίηση

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει περάσει καιρός από τότε που οι ομάδες ακτιβιστών κατάλαβαν ότι εισακούονται καλύτερα όσο η εικόνα που παράγουν στις διαμαρτυρίες τους έχει σαφές και εικονογραφικό μήνυμα. Στο πλαίσιο αυτό η περιβαλλοντική ομάδα ακτιβιστών Ocean Rebellion ντύθηκε με κοστούμια και κεφάλια ψαριών για να διαμαρτυρηθεί έξω από το τμήμα περιβάλλοντος (DEFRA) στο Λονδίνο για την υπεραλίευση των θαλασσών.

Οπτικοποίηση-1

AP Photo/Tatan Syuflana

Πωλήσεις τέλος

Τα καλά του πανωφοριού που κρατάει απαρριθμεί η εικονιζόμενη πωλήτρια που βρίσκει τους αγοραστές της μέσω πλατφόρμας. Οχι πια, μιας και η κυβέρνηση της Ινδονησίας αποφάσισε να απαγορεύσει αυτού του είδους εμπορίου (μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης) με την κινεζική πλατφόρμα Tik Tok να δηλώνει ότι «λυπάται» για την απόφαση που θα επηρρεάσει εκατομμύρια χρήστες και πωλητές.

Οπτικοποίηση-2

REUTERS/Bruno Kelly

Μια γραμμή θανάτου

Μια σκούρα γραμμή από νεκρά ψάρια υπάρχει γύρω από τις ακτές και τις ξέρες που έχουν δημιουργηθεί στην λίμνη Piranha εξαιτίας της ξηρασίας που έχει πλήξει την περιοχή με αποτέλεσμα να μην ανανεώνεται πια από τον ποταμό Solimoes στην περιοχή του Αμαζονίου στην Βραζιλία.

Οπτικοποίηση-3

AP Photo/Aijaz Rahi

Το παραστράτημα

Παρασύρθηκαν από την μάχη στην διάρκεια αγώνα Γουσού ο Κινέζος Xuetao Wang, και ο Ιρανός Shoja Panahigelehkolaei στην διάρκεια των Ασιατικών Αγώνων στην Hangzhou στην Κίνα και βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT