Στρατός της μόδας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της «MORATEX» και της 70ης επετείου του Ινστιτούτου Ασφάλειας και Τεχνολογίας στο Lodz της Πολωνίας ντυθήκαν τα παληκάρια και οι κοπέλες τα άρματα. Με πλήρη εξοπλισμό, ή με στολές εξόδου τα μοντέλα παρήλασαν για τους καλεσμένους παρουσιάζοντας την τελευταία μόδα και τεχνολογία για τους ένστολους.

Στρατός της μόδας-1

EPA/SARAH YENESE

Ιδρυμα Κλούνεϊ

Ντυμένες και στολισμένες οι διάσημες Σοφία Βεργάρα και Χάιντι Κλουμ ποζάρουν με νάζι για τους φωτογράφους στην υποδοχή του «The Albies» που διοργανώνει το ίδρυμα του ζεύγους Κλούνει για την Δικαιοσύνη και έλαβε χώρα στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Στρατός της μόδας-2

EPA/SARAH YENESEL

Το φεστιβάλ του φεγγαριού

Μεγάλη γιορτή στην Κίνα το Hanfu. Οι κυρίες φορούν παραδοσιακές στολές και φωτογραφίζονται με λουλούδια για να γιορτάσουν το φθινοπωρινό φεστιβάλ που διοργανώνεται πάντα την 15 ημέρα του 8 μήνα (με το δικό τους ημερολόγιο).

Στρατός της μόδας-3

AP Photo/Alexa Herrera

Για τα αυτονόητα

Στα πράσινα (το χρώμα που έχει υιοθετήσει όλη η νότια Αμερική για να διαδηλώνει για την νομιμοποίηση των αμβλώσεων) ντυθήκαν οι διαδηλώτριες στο Μεξικό και όχι μόνο. Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα για την Αποποινικοποίηση των Αμβλώσεων που οδήγησε σε νέες διαμαρτυρίες για την νομιμοποίηση της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT