Ευχές

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Dorothy Hoffner, 104 ετών που στο στιγμιότυπο αυτό θυμίζει καταπληκτικά έναν «ευχούλη» μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη της επιθυμία. Να κάνει ελεύθερη πτώση. Τώρα, το ότι έγινε και ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που τόλμησε κάτι τέτοιο, μάλλον δεν πρέπει να την απασχόλησε ιδιαίτερα. Ολα αυτά έγιναν στην Οτάβα του Ιλινόις.

Ευχές-1

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Εκστρατεία

Αν οι δρόμοι είναι πολυσύχναστοι, τότε κολλάς αφίσες. Αν όμως ο ποταμός είναι σημαντικός για την πόλη, τότε τον αξιοποιείς. Να λοιπόν ένα στιγμιότυπο από την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Abdel Fattah el-Sissi που ελπίζει να μείνει στο αξίωμα στις εκλογές του Δεκεμβρίου που θα γίνουν στην Αίγυπτο.

Ευχές-2
Caption

Ανακύκλωση

Δύσκολο κανείς να το πιστέψει, όμως το εικονιζόμενο γλυπτό είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από σκουπίδια από την καλλιτέχνη και ακτιβίστρια Wishulada. Το έργο μαζί με αρκετές άλλες δράσεις, όπως οι ενημερώσεις για μελλοντικές καλλιέργειες με την χρήση τεχνολογιών σε αυτές αλλά και η ανακύκλωση και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όλα έλαβαν χώρα στην Sustainability Expo 2023στην Ταϊλάνδη.

Ευχές-3

Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen via REUTERS

Χάλογουιν

Μόλις βγαίνουν στην αγορά, ξέρει κανείς ότι είναι τα κρύα πλησιάζουν. Ζεστή σούπα ή γλυκιά πίτα για τους περισσότερους. Οχι όμως για τους Αμερικανούς και όσους έχουν ενστερνιστεί την παράδοσή τους και γιορτάζουν το Χάλογουιν, με μπόλικο τρόμο, ευφάνταστες διακοσμήσεις και μια κολοκύθα για φανάρι. Η φωτογραφία είναι από την αγορά λαχανικών στην Δανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT