Καλοκαίρι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζουν οι Ισραηλίτες να ζουν μεγάλο μέρος της ημέρας τους στην παραλία καθώς ο καλός καιρός τους ευνοεί να την απολαμβάνουν με κολύμπι και παιχνίδι.

Καλοκαίρι-1

REUTERS/Arlette Bashizi   

Προστασία

Με ύφασμα από πάνω μέχρι κάτω (ακόμα και για τα παπούτσια), έτσι ώστε να μην αναγνωριστεί από κανένα, είναι καλυμμένος ο μάρτυρας στο στρατοδικείο. Η δίκη των έξι στρατιωτών αφορά την δολοφονία 56 πολιτών στην διάρκεια διαδηλώσεων στο Κονγκό εναντίον της παρουσίας Αποστολής Σταθεροποίησης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Καλοκαίρι-2

Gregor Fischer/Pool via REUTERS

Επέτειος

Στην Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Αμβούργο έγινε η γιορτή των 33 χρόνων από την ένωση των δύο Γερμανιών. Για την περίσταση υπήρξαν χοροί και τραγούδια, πολιτικοί και αξιωματούχοι, δημοτικοί άρχοντες αλλά και η εικονιζόμενη καλλιτέχνης Olivia με την περούκα της να ενισχύει τον λόγο της εμφάνισής της.

Καλοκαίρι-3

REUTERS/Suzanne Plunkett

Αλλη μια δημοπρασία

Ο Anthony Daniels ίσως να μην σας είναι γνωστός. Είναι όμως ο ηθοποιός που έδινε ζωή στο C3PO, το ρομπότ στις ταινίες Star Wars. Η συλλογή του ηθοποιού θα βγεί σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές αυτόν τον Νοέμβριο στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT