Κανονικότητα;

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι κάτοικοι του Κιέβου να τρέχουν καθημερινά για να προλάβουν τις δουλειές και τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, μπορεί οι στάχτες και τα λαβωμένα κτίρια να επισκευάζονται όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κανονικότητα όμως δεν θα μπορέσει να υπάρξει όσο ο πόλεμος συνεχίζεται και άνθρωποι σαν τον Oleksandr Yabchanka που τραυματίστηκε στον πόλεμο και ποζάρει για τον φακό ανάμεσα από τους βιαστικούς διαβάτες θα τον θυμίζουν καθημερινά.

Κανονικότητα;-1

REUTERS/Angelika Warmuth

Το τέλος της γιορτής

Καταναλώθηκαν τόνοι χλιαρής μπύρας με τους σερβιτόρους να έχουν κάνει δυνατά μούσκουλα από το κουβάλημά της. Η διάσημη γερμανική γιορτή όμως τελείωσε για φέτος με τα τραπέζια να καθαρίζονται και την τέντα που φιλοξενεί την Oktoberfest να διαλύεται για του χρόνου.

Κανονικότητα;-2

EPA/JOEL CARRETT

Μουσική επανάσταση

Εξακολουθεί να πουλά και να λικνίζει τους ακροατές στο ρυθμό. Ετσι στην Μελβούρνη ανεβαίνει το μιούζικαλ «Elvis: A Musical Revolution» στο Athenaeum Theatre.

Κανονικότητα;-3

REUTERS/Pilar Olivares

Ροζ Ιησούς

Εθνική είναι η καμπάνια για τον  Οκτώβριο ως μήνας της πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους στην Βραζιλία και γι αυτό ο Ιησούς ο Λυτρωτής βάφτηκε -εκεί ψηλά που τον βλέπουν όλοι- στα ροζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT