Εικονογραφώντας την συμπάθεια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πως μπορείς με μια εικόνα να δείξεις ότι η συνάντηση μεταξύ Μακρόν και Σολτς ήταν θερμή και εποικοδομιτική για τις δύο χώρες; Μα με απλό τρόπο, βάζοντας τον Γάλλο πρόεδρο να απολαμβάνει δημοσίως και μέρα μεσημέρι ένα ποτήρι μπύρα. EPA/GREGOR FISCHER / POOL

Εικονογραφώντας την συμπάθεια-1

REUTERS/Amanda Perobelli

Εποχές

Δεν έχει τελειώσει ο χειμώνας για τα καλά στην Βραζιλία και οι κάτοικοι έχουν χάσει το μέτρημα για το πόσοι καύσωνες έχουν χτυπήσει από τώρα την πόρτα τους. Στην εικόνα ο άστεγος Danilo da Silva χρησιμοποιεί ένα συντριβάνι στο κέντρο του Σάο Πάολο για να κατεβάσει την θερμοκρασία του.

Εικονογραφώντας την συμπάθεια-2

AP Photo/Chris O’Meara

Εξετάσεις

Με δίχτυ συγκεντρώνουν του κύκνους στην λίμνη Μόρτον της Φλόριντα καθώς είναι η εποχή για τις ετήσιες εξετάσεις τους. Το αρχικό ζευγάρι κύκνων είχε δωριστεί από την βασίλισσα Ελισσάβετ το 1957.

Εικονογραφώντας την συμπάθεια-3

REUTERS/Suzanne Plunkett

Δημοπρασία

Αριστερά είναι το τζάκετ που φορούσε ο Τζόρτζ Μάικλ στο ντουέτο που έκανε με την Αρίθα Φράνκλιν για το βίντεο που θα συνόδευε το τραγούδι. Δεξιά το τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον από το 1984 για την διαφήμιση της Pepsi. Και τα δύο, μαζί με άλλα αναμνηστικά από μουσικούς θα δημοπρατηθούν στις 10 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT