Το τερμάτισαν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Βέρνη της Ελβετίας συναντήθηκαν για το HeroFest, παίκτες από όλη την Ευρώπη. Το συνεδριακό κέντρο γέμισε γαλάζιο φως από οθόνες και νεαρούς και νεαρές με ακουστικά στα αυτιά, προσηλωμένους πάνω τους.

Το τερμάτισαν-1

AAP Image/Mark Brake via REUTERS

Ναι!

Στις κάλπες πηγαίνουν και οι Αυστραλοί την Κυριακή. Το δημοψήφισμα έχει σκοπό να αλλάξει το 122 χρόνων σύνταγμα της χώρας και να αναγνωριστεί για πρώτη φορά η ιστορία των ιθαγενών με ιστορία 65.000 πολιτισμού. Στην φωτογραφία ο Major Summer μιλά στην επίσημη καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ στην Αδελαϊδα.

Το τερμάτισαν-2

EPA/Saype

Αδελφές πόλεις

Αρκετές φορές έχουμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις δημιουργίες του Saype με τις γιγάντιες ζωγραφιές του πάντα με ένα θετικό μήνυμα και πάντα με οικολογικά χρώματα. Αυτή την φορά βρέθηκε στην χτυπημένη από τον σεισμό Χατάι της Τουρκίας στο πλαίσιο του «Beyond Walls Project» που έχει σκοπό με τις ζωγραφιές του να «αδελφοποιήσει» 30 πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Το τερμάτισαν-3

AP Photo/Ebrahim Noroozi

Μόνο σκόνη

Είναι λες και από τον σεισμό να τρίφτηκαν τα πάντα, τα σπίτια να έγιναν σκόνη και ο αέρας που φυσάει στην περιοχή να την παίρνει μακριά. Στην χτυπημένη από τον σεισμό Χεράτ του Αφγανιστάν έφτασε ανθρωπιστική βοήθεια, με το κορίτσι της φωτογραφίας να προσπαθεί να κουβαλήσει τα δωρισμένα στρώματα στην τέντα που ζει η οικογένειά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT