Ο γάμος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν βιάστηκε καθόλου το ζευγάρι των νεονύμφων. Ο Isaac Medina, και η Jazmin Gonzalez μαζί με τους καλεσμένους τους έδωσαν προτεραιότητα στα φαινόμενα του ουρανού και απόλαυσαν την έκλειψη με το δαχτυλίδι της φωτιάς στην Μερίντα του Μεξικού.

Ο γάμος-1

REUTERS/Claudia Greco

Χωρίς κόλλημα

Στην Γερμανία κολλούν τα χέρια τους στο οδόστρωμα. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο οι ακτιβιστές της «Last Generation» ξαπλώνουν απλά στο δρόμο μπροστά από τα αυτοκίνητα για να διαμαρτυρηθούν για το κλίμα με τους πολίτες να αντιδρούν ακαριαία και να τους τραβούν για να ξεμπλοκάρουν την κίνηση.

Ο γάμος-2

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Για συλλέκτες μόνο

Αν ψάχνετε για μια ασφαλή επένδυση, ξεχάστε την τέχνη. Ξεχάστε και τις ακριβές με σπάνια δέρματα τσάντες που με τα χρόνια πολλαπλασιάζουν την αξία τους, τον χρυσό ή άλλα πολύτιμα μέταλλα. Επενδύστε σε σκίκερς. Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο σπάνιο κομμάτι, όπως το Nike X Melody Ehsani, ήFearless High Top Air Jordan Sneakers του 2019 μπορείτε να κερδίσετε πάνω από 1.000δολάρια το ζευγάρι στην διάρκεια της δημοπρασίας Pop X Culture που κάνει διαδικτυακά ο οίκος Bonham’s στο Λονδίνο.

Ο γάμος-3

REUTERS/Darrin Zammit Lupi

Πλύσιμο

Στην διάρκεια του φιλανθρωπικού «Colour my Run» που έγινε στην Μάλτα, οι συμμετέχοντες παιρνούσαν μέσα από πούδρες χρώματος στην διαδρομή. Στον τερματισμό όμως τους περίμενε υπαίθριο αφρόλουτρο, από όπου και η φωτογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT