Κελεμπία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον βασιλιά του Μπαχρέιν υποδέχθηκε η πρωθυπουργός της Ιταλίας στο παλάτσο Κίτζι. Από εκεί, και το παράδοξο του φωτογραφικού φακού που δεν κατέγραψε το πρόσωπο του Χαμάντ Μπιν Ισά αλ Χαλίφα, αλλά την κυρία Μελόνι με την κελεμπία του. 

Κελεμπία-1

REUTERS/Ilan Assayag

Στιγμιότυπο

Ενα φιλί ανταλλάσσει το ζευγάρι των στρατιωτών στην Ασκελόν του Ισραήλ, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Μια εικόνα κανονικότητας στην θηριωδία των ημερών.

Κελεμπία-2

REUTERS/Jorge Silva

Συμβουλές υγείας

Ενα δένδρο κρατά αγκαλιά ο Ρίτσαρντ σε πάρκο του Μέξικο Σίτι. Οταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, σειρά έχει το παλαιότερο φάρμακο του κόσμου, η επαφή του ανθρώπου με την φύση. Σύμφωνα λοιπόν με την γιαπωνέζικη αυτή τεχνική, θα πρέπει κανείς να κάνει έλεγχο της αναπνοής του ενώ κρατά αγκαλιά του ένα κορμό δένδρου για είκοσι λεπτά. Αποτέλεσμα; η πίεση του αίματος πέφτει, ο ρυθμός της αναπνοής γίνεται κανονικός, η διάθεση ανεβαίνει. Αν τώρα ντρέπεστε να τα κάνετε όλα αυτά στο πάρκο της γειτονιάς σας, μια βόλτα σε αυτό είναι σίγουρο ότι έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT