Μύρισε Χριστούγεννα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράδοση τηρείται κατά γράμμα στην Τσεχία. Προς το τέλος του φθινοπώρου οι ψαράδες, με ομαδική δουλειά, συλλέγουν τους κυπρίνους. Οσοι είναι ακόμη μικροί πετιούνται πίσω στην λίμνη που τις περισσότερες φορές εκτρέφονται. Τα ψάρια θα διατηρηθούν ζωντανά για περίπου δύο μήνες και θα πουληθούν φρέσκα λίγο πριν τα Χριστούγεννα καθώς αποτελεί το παραδοσιακό γεύμα της παραμονής. Η φωτογραφία από το ψάρεμα στην λίμνη Veseli.

Μύρισε Χριστούγεννα-1

Antara Foto/Adeng Bustomi

Ολοι για προσευχή

Δεν υπήρξε θέμα για το ποιοι θα συμμετάσχουν στην προσευχή. Ολο το χωριό πήρε τα χαλάκια της προσευχής και πήγε στους ξεραμένους ορυζώνες έξω από το χωριό Ciamisστην Δυτική Ιάβα. Η παράκληση ήταν για λίγη βροχή καθώς αντιμετωπίζουν την χειρότερη ξηρασία της εποχής με κίνδυνο να μείνουν χωρίς καλλιέργειες και τροφή.

Μύρισε Χριστούγεννα-2

EPA/ANTHONY ANEX

Το βλέμμα ψηλά

Κόσμος πολύς μαζεύτηκε στην περιοχή Axalp της Ελβετίας να απολαύσει τον καλό καιρό αλλά και την ετήσια επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας.

Μύρισε Χριστούγεννα-3

Jim Schulz/Chicago Zoological Society via AP

Εορταστική περίοδος

Είναι η εβδομάδα τους. Τα περισσότερα ζώα στον ζωολογικό κήπο (αυτά που το επιτρέπει η διατροφή τους) θα φάνε από μια τουλάχιστον κολοκύθα. Οχι γιατί είναι η εποχή της, αλλά γιατί οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Holloween. Στην φωτογραφία η Σοφία δαγκώνει την λιχουδιά της στον Ζωολογικό κήπο του Σικάγο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT