Στιγμές χαράς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της δουλειάς, έστω και δημιουργικής, έχει τελειώσει. Ειναι η στιγμή των δημοσίων σχέσεων, των συνεντεύξεων και των κόκκινων χαλιών και η χαρά περισσεύει. Ή τουλάχιστον έτσι το αντιμετωπίζουν οι δύο πρωταγωνιστές Filippo Timi και Alba Rohrwacher της ταινία «Mi fanno male i capelli» στην πρεμιέρα της στο 18ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης.

Στιγμές χαράς-1

EPA/Paco Paredes

Στιγμές χαράς 2

Εφτασε στην Ισπανία για να παραλάβει ένα από τα πιο σπουδαία βραβεία της χώρας. Η Μέριλ Στριπ είναι η φετινή νικήτρια του Princess of Asturias για τις τέχνες και, με αφορμή τη βράβευσή της, έδωσε και ένα masterclass από όπου και το στιγμιότυπο στο Οβιέδο της Αστούρια.

Στιγμές χαράς-2

AP Photo/Andres Kudacki

Μυρωδιά Χριστουγέννων

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα λυγερόκορμα και ταλαντούχα κορίτσια των Rockettes παρουσιάζονται στο κοινό στη Νέα Υόρκη, καθώς με τον τέλειο συγχρονισμό τους θα κάνουν μαγική την παράσταση «2023 Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes», ιδιαίτερα για τους τουρίστες που θα βρεθούν στην πόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT