Καιρικά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και οιμετεωρολόγοι λένε ότι θα έχουμε ένα ακόμη καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, δεν ισχύει το ίδιο για την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαλένθια ο αέρας έδωσε μάχες με τους διαβάτες στην παραλία της πόλης.

Καιρικά-1

REUTERS/Lee Smith

Καιρικά

Φονική έφτασε η κακοκαιρία Μπαμπέτ στην Βρετανία, με δυνατούς ανέμους και κύματα όπως αυτά που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στον φάρο του Seaham.

Καιρικά-2

Colombian Prosecutor’s Office/Handout via REUTERS

Το μουσείο

Η αστυνομία ανακάλυψε το σπάνιο μουσείο. Μινιατούρες, σπάνια αυτοκίνητα και μπόλικα αναμνηστικά είχε συγκεντρώσει ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ στην μνήμη του αδελφού του, φημισμένου ναρκέμπορου στο Μεντελίν της Κολομβίας.

Καιρικά-3

Eugene Hoshiko/Pool via REUTERS

Σούσι από την Φουκοσίμα;

Αφού φιλετάρισαν τα ψάρια έκοψαν την σάρκα τους σε μικρά μικρά κομμάτια. Οχι για να φαγωθούν αλλά για να σταθούν σε διαφορετικά εργαστήρια στην Νότιο Κορέα, τον Καναδά αλλά και την Κίνα και να ανιχνευτούν, αν υπάρχουν, υπολείμματα από το πυρηνικό ατύχημα στην Ιαπωνική πόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT