Ο τελικός

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα τα έκανε η Joanne Caldwell. Και εντατική προπόνηση έκανε και βάρη σήκωσε, και ιδιαίτερη διατροφή. Και όταν έφτασαν οι μέρες και ένα λαμπερό μπικίνι με πετράδια αγόρασε. Και την ημέρα των τελικών IBFA British Finals Nights Of Champions της Βρετανίας, αφού βάφτηκε από πάνω έως κάτω με σκούρο χρώμα για να αναδυχθεί και ο παραμικρός μυς που μεγάλωσε με τέτοιο κόπο, κοίταξε ψηλά, ελπίζοντας στο μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης.

Ο τελικός-1

REUTERS/Luis Cortes

Γιορτή των νεκρών

Είναι η μεγάλη παρέλαση, το βράδυ πριν την Ημέρα των Νεκρών στο Μεξικό. Είναι η στιγμή που οι Κατρίνας, οι γυναίκες -σκελετοί με το ιδιαίτερο μακιγιάζ και το στολισμένο κεφάλι, καταλαμβάνουν τους δρόμους.

Ο τελικός-2

REUTERS/Yara Nardi

Ψέματα

Τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων θυμήθηκαν οι ακτιβιστές της οργάνωσης «Extinction Rebellion» διαδηλώνοντας έξω από το υπουργείο Μεταφορών στην Ρώμη.

Ο τελικός-3

EPA/NARENDRA SHRESTHA

Θυσίες

Ανθη από τον ναό  Mahalaxmi προσφέρει ο νεαρός την ένατη ημέρα της Dashain στο Νεπάλ. Σύμφωνα με την παράδοση της γιορτής για την θεά Durga είναι η ημέρα που οι πιστοί προσφέρουν θυσίες στην θεά, όπως κοτόπουλα, κατσίκες αλλά και βουβάλια ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT