Ο,τι πιο επίκαιρο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι η όπερα ανήκει στο παρελθόν και όμως οι νέες αναθέσεις την φέρνουν στο τώρα πολύ πιο συχνά από όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Ετσι η Εθνική Οπερα της Ουάσιγκτον θα ανεβάσει ένα νέο και εξαιρετικά επίκαιρο έργο με τίτλο «Grounded». Αναφέρεται σε μια γυναίκα πιλότο μαχητικού που της αναθέτουν να οδηγεί μη επανδρωμένα drones χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά με σκοπό να βομβαρδίζουν τρομοκράτες.

Ο,τι πιο επίκαιρο-1

AP Photo/Bebeto Matthews

Εργα του αέρα

Με αυτά ο Jeff Koons έκανε τεράστια καριέρα. Τώρα τα γυαλιστερά και πολύχρωμα μπαλόνια γίνονται εντυπωσιακή εγκατάσταση στο Μουσείο Μπαλονιών στο Μανχάταν. Η εικονιζόμενη εγκατάσταση έχει τίτλο «Hyperstellar» και είναι δημιουργία του Hyperstudio.

Ο,τι πιο επίκαιρο-2

AP Photo/Achmad Ibrahim

Προεκλογικός αγώνας με ρόμπες

Για την προεδρία αγωνίζονται οι Pradowo Subianto (αριστερά) και ο Gibran Rakabuming Raka. Και οι δυό τους με τις ρόμπες τους ποζάρουν έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο Gatot Subroto στην Τζακάρτα καθώς πρέπει να υποβληθούν σε υποχρεωτικό τσεκ απ αν που να διασφαλίζει την καλή υγεία τους αν θέλουν να ηγηθούν των 270 εκατομμυρίων της Ινδονησίας. Οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο,τι πιο επίκαιρο-3

AP Photo/Gregorio Borgia

Χάλογουιν

Γλυκά σταφύλια είχαν κρύψει οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στην Ρώμη, μέσα στις κολοκύθες. Οχι μόνο για τους εικονιζόμενους λεμούριους αλλά και για λιοντάρια και άλλα ζώα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT