Με χαρά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κέντρο έβαλαν τον βασιλιά Κάρολο οι νεαροί μαθητές για την αναμνηστική και πολύ χαμογελαστή πόζα. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας βρίσκονται στην Κένυα για επίσημη επίσκεψη με αφορμή τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας και ανάμεσα στις δραστηριότητές τους παραβρέθηκαν και συναντήθηκαν με τους ιδρυτές του Book Bunk, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ανακαινίζει δημόσιες βιβλιοθήκες στη χώρα.

Με χαρά-1

EPA/JOEL CARRETT

Εναλλακτικοί

Οχι τόσο τρομακτικοί, με περισσότερη διάθεση για διασκέδαση, ήταν η καθιερωμένη παρέλαση για το Χαλογουίν στη Μελβούρνη από όπου και η φωτογραφία του φιλότεχνου κυρίου. Τουλάχιστον 5,3 εκατομμύρια πολίτες συμμετείχαν στους εορτασμούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς κρατικών φορέων της χώρας.

Με χαρά-2

REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Εικόνα από το μέλλον

Ηρεμη και μέσα στο νερό η νεαρή διαβάτισσα στο Newry της Βόρειας Ιρλανδίας μετακινείται προς το σπίτι της, σαν αυτό που βιώνει να αποτελεί πια μια κανονικότητα. Οι πλημμύρες είναι αποτέλεσμα της καταιγίδας Ciaran που έφτασε στην περιοχή.

Με χαρά-3

AP Photo/Maya Alleruzzo

Παραγωγή

Κάποτε ήταν το σύμβολο της αυτάρκειας του Ισραήλ. Τώρα τα κιμπούτζ, ιδιαίτερα κοντά στη Γάζα, μετά την επίθεση, μένουν έρημα, εξαιτίας των εκκενώσεων που ανακοίνωσε η χώρα για την ασφάλεια των πολιτών σε περίμετρο 4 χιλιομέτρων από τα σύνορα. Ετσι επιστρατεύτηκαν εθελοντές, όπως ο εικονιζόμενος Ido Gilad, 17 ετών, για να μαζέψουν την παραγωγή που μένει στα δένδρα των καλλιεργειών μια ανάσα από την περίμετρο ασφαλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT