Ανακυκλώσιμοι θρόνοι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειναι γνωστή η αγάπη του βασιλιά Καρόλου για το περιβάλλον και το νοιάξιμό του για την αειφορία και την ανακύκλωση. Ετσι παρά τα εθνικά πάρκα που επισκέφθηκε με την σύζυγό του Καμίλα και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα ζώα, δεν θα μπορούσε να λείψει από την παραλία Nyali στην Μομπάσα της Κένυα που βρίσκονται για επίσημη επίσκεψη, εκεί που τα μέλη της οργάνωσης Flipflopi ανακυκλώνουν τα πάντα και δημιουργούν προϊόντα βασισμένα στην παράδοση όπως αυτοί οι «θρόνοι» που περίμεναν τον βασιλιά.

Ανακυκλώσιμοι θρόνοι-1

REUTERS/Marton Monus

Πού να τρέχεις τώρα…

Το πρώτο απτό αποτέλεσμα του ζεστού καιρού που βιώνει όλη η Ευρώπη έρχεται από τους γερανούς. Τα πουλιά αρχές Νοέμβρη, εντελώς μπερδεμένα δεν έχουν φύγει για την μετανάστευσή τους για την Αφρική. Η φωτογραφία από το Εθνικό Πάρκο Hortobagy της Ουγγαρίας.

Ανακυκλώσιμοι θρόνοι-2

Korean Cultural Center Washington, D.C./Handout via REUTERS

Επέτειος

Τα 70 χρόνια φιλίας μεταξύ των δύο χωρών γιόρτασαν στο Κορεατικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ουάσιγκτον και μεταξύ άλλων υπήρξε και η παρουσίαση των δύο παραδοσιακών hanbok (το ένδυμα των γυναικών της Κορέας) στα χρώματα της κάθε χώρας.

Ανακυκλώσιμοι θρόνοι-3

AP Photo/Ng Han Guan

Καλές σχέσεις

Οι χορευτές του American Ballet Theater προβάρουν εντατικά με αφορμή την παρουσίασή τους στο Μεγάλο θέατρο της Σανγκάης. Το διάσημο σχήμα επέστρεψε στην Κίνα μετά από δέκα χρόνια, απόδειξη των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT