Να μην ξεχνάμε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές στην Κεντρική Αμερική, με το Μεξικό να αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων. Οχι πως οι άλλες χώρες υστερούν, όπως η Γουατεμάλα, από όπου είναι και η φωτογραφία με τον μαριάτσι να παίζει μουσική σε νεκροταφείο της πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της ημέρας των νεκρών. Ισως μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές αποτύπωσης αυτής της παράδοσης αποτελεί η ταινία Coco της Pixar του 2017 και παραδόξως είναι για όλη την οικογένεια.

Να μην ξεχνάμε-1

Nilufar Arkin via AP

Τσάντλερ Μπινγκ

Το ζευγάρι από την Κίνα φωτογραφίζει το πανομοιότυπο τατουάζ στα μπράτσα τους. Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη σειρά «Φιλαράκια», όπου για πρώτη φορά ο Τσάντλερ λέει στη Μόνικα πως την αγαπά. Στο πλάι του τατουάζ υπάρχουν οι στίχοι από το τραγούδι των τίτλων της σειράς «I’ll be there for you». H Nilufar Arkin, ο σύζυγός της, αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη θρηνούν με τον τρόπο τους τον αγαπημένο ηθοποιό Μάθιου Πέρι, που επέδρασε με τέτοια δύναμη στη ζωή τους.

Να μην ξεχνάμε-2

REUTERS/Anushree Fadnavis

Διαρροή

Σε μια δύσκολη, λόγω της περιβαλλοντικής ρύπανσης, ημέρα στο Νέο Δελχί, ένας άνδρας κάνει το υπαίθριο μπάνιο του σε αγωγό νερού. Η ύπαρξη της μπανιέρας στο σημείο μαρτυρά πιθανώς πως η διαρροή μετρά μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT