Στριμωξίδι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλιγάτορες καϊμάν συνωστίζονται σε ό,τι απέμεινε από τον ποταμό Bento Gomes στους υδροβιότοπους Poconeτης επαρχίας Mato Grosso της Βραζιλίας, απόρροια των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και των πυρκαγιών σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχίες της χώρας και τον μεγαλύτερο τροπικό υγροβιότοπο του κόσμου.

Στριμωξίδι-1

AP Photo/Natacha Pisarenko

Στην τελική ευθεία

Συνήθως οι φωτογράφοι που καλύπτουν τις εκλογές στην Αργεντινή στρέφουν τον φακό τους στο κοινό του εικονιζόμενου Μilei. Με κούκλες εμβρύων αγκαλιά -είναι εναντίον των εκτρώσεων- ή με κεφάλια λιονταριού – από το εντυπωσιακό φουντωτό κεφάλι του αρχηγού τους. Λίγο πριν από μια ακόμη προεκλογική συγκέντρωση στην Ezeiza, ο φακός επικεντρώθηκε στην τεράστια αφίσα του υποψηφίου Javier Milei, που θα αντιμετωπίσει τον υποψήφιο Sergio Massa του κυβερνώντος κόμματος στις εκλογές αυτής της Κυριακής.

Στριμωξίδι-2

REUTERS/Kim Soo-hyeon

Παράκληση

Γέμισαν οι βουδιστικοί ναοί με κεράκια που σιγοκαίνε και οι είσοδοί τους με κόκκινα χαρτάκια με παρακλήσεις. Πλησιάζουν οι ετήσιες εξετάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση στην Νότιο Κορέα στο μέσον της σχολικής για άλλους σεζόν και μητέρες και υποψήφιοι έχουν στραφεί στα θεία για μια παραπάνω βοήθεια.

Στριμωξίδι-3

Guinness World Records Day 2023/Handout via REUTERS

Για την πρωτιά

Πανευτyχείς ποζάρουν οι Masakazu Hashimoto και Nene Kaneko, για τον φωτογραφικό φακό καθώς κατάφεραν να γραφτούν στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες μιας και κατάφεραν να κάνουν 32 συνεχόμενα πηδήματα σε κατακόρυφο, σε ζευγάρι των δύο και με δύο σχοινάκια. Ουφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT