Γιορτινά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μοναχή φωτογραφίζει το δένδρο που έφτασε ως δώρο στο Βατικανό. Θα στολιστεί με την βοήθεια γερανών και θα φωταγωγηθεί για τα Χριστούγεννα στολίζοντας την αχανή πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Γιορτινά-1

Lehtikuva/Jussi Nukari via REUTERS

Με ποδήλατα αντί για βάρκες

Στοίβες τα ποδήλατα έξω από τα Φινλανδικά σύνορα. Με αυτά καταφτάνουν οι μετανάστες αιτούντες άσυλο στην χώρα με πολλούς να ισχυρίζονται ότι έχουν βοήθεια από τις ρωσικές αρχές με τις αντίστοιχες φινλανδικές, να θεωρούν πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να κλείσουν τα σύνορα.

Γιορτινά-2

AP Photo/Jeenah Moon 

Θερμικές κουβέρτες

Είναι μια από τις μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες παρελάσεις. Φουσκωτά μπαλόνια με δημοφιλείς χαρακτήρες περιλαμβάνει η ετήσια παρέλαση που διοργανώνει το πολυκατάστημα Macy’s για την ημέρα των Ευχαριστιών. Ομως το κρύο αυτή την περίοδο στην Νέα Υόρκη είναι τσουχτερό και  τα νεαρά κορίτσια που συμμετέχουν με τις κοντές φούστες και τα καλσόν αναγκαστικά περιμένουν μέσα σε θερμικές κουβέρτες μέχρι να ξεκινήσει το παραδοσιακό θέαμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT