Οικογενειακή ιστορία

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά θα έχουν να μοιραστούν στο μέλλον η Eileen και ο Ezekiel. Αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά για εκείνους, θα συγκεντρώνονται γύρω από τραπέζια και γιορτές και θα διηγούνται την ίδια ιστορία ο καθένας από την δική του πλευρά. Η Eileen, θα έχει να λέει ότι ήταν μόλις 16 όταν κρατούσε το χέρι του αδελφού της σφιχτά, μην τον πάρει το ορμητικό ποτάμι του Rio Grande καθώς περνούσαν απέναντι, από το Μεξικό στο Τέξας. Και ο Ezekiel, μόλις στα δέκα θα έχει να πει για την σιγουριά που ένιωθε δίπλα της, και ας ταξίδεψαν και οι δυο από την Γουατεμάλα για να βρούν μια καλύτερη τύχη και πόσο τους ένωσε αυτό το ταξίδι προς μια καλύτερη ζωή με τον φωτογράφο που καλύπτει τα μεταναστευτικά κύματα στα σύνορα των ΗΠΑ να καταγράφει το σφιχτό δέσιμο των δύο παιδιών.

Οικογενειακή ιστορία-1

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Κιθάρα, πισίνα και καρέκλα

Υπάλληλος του Bonham’s κρατά την κιθάρα που φέρει την υπογραφή του Νόελ Γκάλαχερ, ενώ είναι καθισμένη στην Beatles egg καρέκλα που είχε γίνει παραγγελία από την EMI. Πίσω της είναι ένα τεράστιο ψηφιδωτό που είχε παραγγείλει ο Τζον Λένον στον Joseph Ritrovato για να διακοσμήσει τον τοίχο της πισίνας του στο Kenwood του Surrey πίσω στο 1965. Ολα αυτά και πολλά άλλα θα δημοπρατηθούν αύριο στο Λονδίνο.

Οικογενειακή ιστορία-2

REUTERS/Luc Gnago

Ακτή Ελεφαντοστού

Η κλιματική αλλαγή είναι ολοφάνερη στην ακτογραμμή του Abidjan καθώς η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει και ξενοδοχεία και καταστήματα τα έχουν καταπιεί τα νερά και εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

Οικογενειακή ιστορία-3

EPA/MAXIM SHIPENKOV

Σε επιφυλακή η Ρωσία

Καμία σχέση με τον πόλεμο με την Ουκρανία δεν έχει η προειδοποίηση των αρχών για να προσέχουν οι πολίτες. Αιτία ο χιονιάς που χτύπησε την Μόσχα και θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT