Ενα ευχαριστώ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γέμισε το νερό με καλάθια πλεγμένα με φύλλα και γεμάτα με άνθη. Τα krathongs, τα πλεούμενα καλαθάκια είναι ένα ευχαριστώ και μια προσφορά των πιστών στην θεά του ποταμού και του νερού, όλα αυτά στην Ταϊλάνδη.

Ενα ευχαριστώ-1

REUTERS/Alexandre Meneghini

Ελλείψεις

Μπροστά στις νέες ελλείψεις στα σιτηρά οι Κουβανοί έχουν τηναπάντηση όπως έχουν κάνει σε πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Ετσι λοιπόν αυτό που έχουν σε αφθονία, τις μπανάνες στην προκειμένη περίπτωση, τις κόβουν σε κομμάτια και τις ξεραίνουν για να τις αλέσουν αργότερα και να φτιάξουν ένα γλυκό αλεύρι.

Ενα ευχαριστώ-2

REUTERS/Josephine Mason

Αγορά σε άνθιση

Δώρα για όλους επιβάλουν τα Χριστούγεννα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα κατοικίδια, με την νέα αυτή αγορά προιόντων να γνωρίζει τεράστια άνθιση. Στην φωτογραφία χριστουγεννιάτικα δώρα σε κατάστημα της Βρετανίας.

Ενα ευχαριστώ-3

REUTERS/Peter Hobson

Η κουρά

Είναι η ώρα στην Αυστραλία. Τα πρόβατα θα κουρευτούν για το καλοκαίρι και το μαλλί (τις παλαιότερες εποχές πολύτιμο) να συγκεντρωθεί. Στην φωτογραφία από φάρμα στο Delegate. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT