Μανάδες και ο Μεγάλος Ηγέτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολες κουρεμένες το ίδιο, όλες με τα ίδια παραδοσιακά ρούχα και όλες με τον ίδιο ενθουσιασμό. Να γεννήσουν, να δουλέψουν, να παλέψουν και να υποστηρίξουν τον Kim Jong Un τον μοναδικό ηγέτη που γνωρίζουν (εκτός από τον πατέρα του και τον παππού του). Ολα αυτά στην 5η Εθνική Συνάντηση των Μητέρων στην Pyongyang.

Μανάδες και ο Μεγάλος Ηγέτης-1

REUTERS/Louisa Off

Σερφ στο χιόνι

Παρά την κακοκαιρία που καθήλωσε αεροπλάνα στην Βαυαρία και ταλαιπώρησε ταξιδιώτες ο κύριος της φωτογραφίας δεν εγκαταλείπει το σπορ του και συνεχίζει στο λευκό τοπίο να κάνει σερφ στον ποταμό Eisbach.

Μανάδες και ο Μεγάλος Ηγέτης-2

REUTERS/David W Cerny

Κακά και δαιμόνια πριν τα Χριστούγεννα

Ντυμένος με τα λευκά του θανάτου, ένας από τους συμμετέχοντες της αναβίωσης της παρέλασης του Αγίου Νικολάου στην πόλη του Vsetin της Τσεχίας που περιλαμβάνει δαιμόνια και άλλα τρομακτικά πλάσματα.

Μανάδες και ο Μεγάλος Ηγέτης-3

EPA/YURI KOCHETKOV

Φωτογραφία με τους κολλητούς

«Πνίγηκε» στο χιόνι και η Μόσχα με το γραφείο του δημάρχου της πόλης να ανακοινώνει ότι 25.000 άνθρωποι και 18.000 εκχιονιστικά συμμετείχαν στον καθαρισμό της περιοχής καθώς μέσα σε μια μέρα έπεσε το 30% του μέσου όρου του μήνα. Στην φωτογραφία Μοσχοβίτης ποζάρει με ομοιώματα του προέδρου της Ρωσίας Πούτιν και του προέδρου της Κίνας Σι. EPA/YURI KOCHETKOV

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT