Η Νοτρ Νταμ σε αναμονή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλυμμένα με λευκούς μουσαμάδες τα αγάλματα στο εσωτερικό της εμβληματικής εκκλησίας. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για να επιστρέψει η Νοτρ Νταμ στην αρχική της μορφή μετά την κατάρρευση του κωδωνοστασίου από τη φωτιά του 2019, καθώς μένει μόνο ένας χρόνος -σύμφωνα τον προγραμματισμό- για να ανοίξει και πάλι για το κοινό.

Η Νοτρ Νταμ σε αναμονή-1

EPA/Rayner Pena R

Μια μαμά στα καλλιστεία

Εξακολουθούν να αποτελούν μια μεγάλη διοργάνωση στη Βενεζουέλα, που, ακόμη και αυτή, αρχίζει να αλλάζει. Ο τίτλος της Μις Βενεζουέλα έχει μεγάλος κύρος στους αντίστοιχους κύκλους, καθώς οι ωραίες της χώρας έχουν στεφθεί αρκετές φορές ακόμη και Μις Υφήλιος. Αυτή τη φορά νικήτρια αποδείχθηκε η Μις Αμαζόνας, μια δασκάλα 27 ετών, που είναι η πρώτη στην ιστορία του θεσμού που είναι και μητέρα μιας κόρης, η οποία βρέθηκε στη στέψη μαζί της.

Η Νοτρ Νταμ σε αναμονή-2

EPA/ANTONIO BAT

Αναμνηστική φωτογραφία

Απόφοιτοι και μαθητές της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδιασμού του Ζάγκρεμπ συγκεντρώθηκαν για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με αφορμή τα 141 γενέθλια από την ίδρυση της σχολής. Φωτογράφος ο Sime Strikoman, που μόλις διακρίνεται στον ψηλό γερανό της εικόνας.

Η Νοτρ Νταμ σε αναμονή-3

REUTERS/Hannah McKay

Θαυμαστός Χριστουγεννιάτικος Κόσμος

Αναδουλειές έχει ο κύριος της φωτογραφίας. Στο Hyde Park του Λονδίνου στήθηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά με λούνα παρκ για τη διασκέδαση του κόσμου, αλλά στην εποχή των video παιχνιδιών ποιος θα σημαδέψει πια τενεκεδάκια για να κερδίσει;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT