Κινέζικη εφευρετικότητα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχουν δημιουργήσει ένα σωρό «λύσεις» για μικρούς χώρους και έχουν δημιουργήσει γκάτζετ που σου φαίνονται απαραίτητα αν και δεν ήξερες την ύπαρξή τους, ούτε και τα αναζήτησες ποτέ. Κρεμάστρες για ρούχα που επεκτείνονται, τσαντάκια που κρέμονται από το πλάι του κρεβατιού σου και χωρούν γυαλιά, κινητό και φορτιστή, καθαριστές τζαμιών με μαγνήτες που δεν χρειάζεται να κρεμιέσαι έξω από το τζάμι. Τα χαζεύεις και τα θές όλα αλλά παράλληλα απορείς για το ποιος έκατσε και τα σκέφτηκε όλα αυτά. Να λοιπόν και κάτι που σύντομα θα δούμε να πετάγεται σαν διαφήμιση το κινητό μας με αφορμή την έντονη χιονόπτωση στο Πεκίνο που έκλεισε δρόμους και άσπρισε την πόλη και τις γύρω περιοχές. Φόρμες χιονιού σε σχήμα παπιού ή δράκου. Σπεύσατε για αγορές.

Κινέζικη εφευρετικότητα-1

EPA/ALEJANDRO GARCIA

Ρούχα χωρίς σώμα

Η μη κυβερνητική οργάνωση Open Arms οργάνωσε την εκδήλωση και άπλωσε ρούχα σε όλη την παραλία της Barceloneta για να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τους περισσότερους από 2.600 μετανάστες που βρήκαν τον θάνατο στην Μεσόγειο σε μια προσπάθεια να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.

Κινέζικη εφευρετικότητα-2

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Μόδες στην Ρωσία

Από την Λατινική Αμερική, την Κίνα, την Ινδία αλλά και την Νότιο Αφρική είναι οι συμμετέχοντες στην διεθνή έκθεση μόδας της Μόσχας μιας και η Δύση της έχει γυρίσει την πλάτη εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Οσο για το μοντέλο της εικόνας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ρούχα της εταιρίας Sadaelστο Zaryadye Park κοντά στο Κρεμλίνο.

Κινέζικη εφευρετικότητα-3

EPA/Ana Escobar

Για μπάνιο τον Δεκέμβρη

Και ενώ η πόλη έχει στολιστεί για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι κάτοικοι έφυγαν από το κέντρο και γέμισαν τις παραλίες καθώς στην Βαλένθια το θερμόμετρο έδειξε 25 βαθμούς Κελσίου, Δεκέμβρη μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT