Η αποφοίτηση της μαμάς

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ρεκόρ θέλησε να σπάσει το παλαιότερο και μεγαλύτερο πανεπιστήμιο του Νεπάλ. Στην 49η ορκωμοσία του Tribhuvan  δεν ήταν απλά μια τάξη που αποφοίτησε αλλά συγκεντρώθηκαν 73.000 απόφοιτοι σε μια μάλλον επιτυχημένη προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες. Στην φωτογραφία μια μαμά με την τήβεννο δίνει το τέλειο παράδειγμα στο παιδί της.

Η αποφοίτηση της μαμάς-1

REUTERS/David W Cerny

Αγγελοι στην γη

Με τεράστια φωτισμένα φτερά έχουν στολιστεί οι ηθοποιοί στην παράσταση δρόμου στο κέντρο της Πράγας, για να μεταφέρουν το γιορτινό κλίμα τόσο στους κατοίκους όσο και στους πολυπληθείς τουρίστες της πόλης.

Η αποφοίτηση της μαμάς-2

REUTERS/Cristina Chiquin

Πυροσβέστες στον αέρα

Εκπαιδευμένους Αγιους Βασίληδες δεν είχαν στην γειτονιά Jesus de la Buena Esperanza της Γουατεμάλα Σίτι και γι’ αυτό επιστρατεύσαν έναν ατρόμητο πυροσβέστη που πήδηξε από την γέφυρα για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Η αποφοίτηση της μαμάς-3

AP Photo/Steven Senne

Καιρικά

Στην Αυστραλία έχουν πλημμύρες, στην Αργεντινή θύελλες και καταιγίδες αν και καλοκαίρι και στην Βοστώνη τους πήρε και τους σήκωσε από την δύναμη των ανέμων όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT