Στολισμοί στο παραπέντε στη Μόσχα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Podolsk έξω από τη Μόσχα στολίζουν τελευταία στιγμή το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η περιοχή είναι καλυμμένη από τεράστιες ποσότητες χιονιού, καθώς ένας κυκλώνας έκανε το θαύμα του και έφερε συνεχείς χιονοπτώσεις στην περιοχή της πρωτεύουσας, με τους μετεωρολόγους να αναφέρουν ότι είναι η μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού εδώ και μερικές δεκαετίες.

Στολισμοί στο παραπέντε στη Μόσχα-1

AP Photo/Anupam Nath

Η αναίσθητη λεοπάρδαλη

Δεν είναι σπάνια τα αιλουροειδή στις κατοικημένες περιοχές της Ινδίας, πολύς ο πληθυσμός, λίγη η τροφή για τα ζώα. Αυτή τη φορά μια ενήλικη λεοπάρδαλη βρήκε καταφύγιο σε ένα υπό ανέγερση κτίριο στο Guwahati σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην προσπάθεια αιχμαλώτισης του ζώου, που τελικά μπήκε σε κλουβί αναίσθητο, με τους φωτογράφους να συρρέουν εκ του ασφαλούς για μια πόζα του θηρίου.

Στολισμοί στο παραπέντε στη Μόσχα-2

AP Photo/Terry Chea

Χρησιμοποιημένο νερό

Νέους νόμους ετοιμάζεται να ψηφίσει η Καλιφόρνια σε ό,τι αφορά τη χρήση του νερού. Στην φωτογραφία η Lakeisha Bryant της Santa Clara Valley Water District κρατά για τον φακό δύο δοχεία, το ένα με ακάθαρτο νερό και το δεύτερο μετά το φιλτράρισμά του. Η Αρχή στην Καλιφόρνια πρέπει δεδομένων των συνθηκών (έλλειψη νερού) να επιτρέψει ή όχι στις ιδιωτικές εταιρίες να φιλτράρουν το ακάθαρτο και χρησιμοποιημένο νερό, ρίχνοντάς το στη συνέχεια στους σωλήνες του πόσιμου.

Στολισμοί στο παραπέντε στη Μόσχα-3

REUTERS/Mike Blake

Το πιο γρήγορο, γρήγορο ραντεβού

Στην Καλιφόρνια έγινε και αυτό. Speed date οργανώθηκε στη Σάντα Μόνικα, μόνο που οι διοργανωτές το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς όσοι συμμετείχαν ήταν μέσα σε παγωμένη μπανιέρα και με τυπωμένες τις ερωτήσεις, έτσι για να μη χαλαρώσει κανείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT