Η αδελφότητα της μαριχουάνας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικονιζόμενη κυρία συστήνεται ως μοναχή Μπερναντέτ. Η διεθνής κοινότητα που δημιουργήθηκε το 2014 ονομάζεται «Αδελφές της κοιλάδας» και έχουν ως σκοπό την καλλιέργεια της μαριχουάνας στην φάρμα τους στα περίχωρα του Μεξικό. Οι κυρίες θέλουν να «πάρουν πίσω» το φυτό από τους ναρκέμπορους και να το διαθέσουν σε ασθενείς μέσω ομοιοπαθητικής θεραπείας, όπως λένε οι ίδιες.

Η αδελφότητα της μαριχουάνας-1

EPA/ROBIN UTRECHT

Χριστούγεννα τέλος

Αν και οι γιορτές δεν τελείωσαν, οι αρχές του Αμστερνταμ είναι έτοιμες. Εχουν ήδη τοποθετήσει πινακίδες για την συλλογή των καλλιεργημένων ελάτων που κάποιοι έχουν ξεστολίσει νωρίς νωρίς.

Η αδελφότητα της μαριχουάνας-2

EPA/KOEN VAN WEEL

Εκπτώσεις

Την ίδια στιγμή και με αφορμή την Boxing Day στο Duivenτης Ολλανδίας κάποιοι αγοράζουν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα και στολίδια την τελευταία στιγμή σε μεγάλη όμως έκπτωση.

Η αδελφότητα της μαριχουάνας-3

AP Photo/Vadim Ghirda

Αρκούδες και αρκουδάκια

Μέλη της ομάδας Sipoteni έχουν φορέσει τομάρια αρκούδας και ετοιμάζονται για τον τελετουργικό χορό. Η παγανιστική παράδοση στην Ρουμανία έχει σκοπό να τρομάξει και να διώξει το κακό με τον χορό και το τραγούδι των αρκούδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT