Αγρότες στο Κασμίρ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο κάθε χρόνο βουτούν μέχρι πάνω στις λίμνες της περιοχής. Συγκεντρώνουν τα στελέχη από τους λωτούς που αργότερα τα πουλούν στις αγορές καθώς το φυτό αποτελεί ένα από τα πιο νόστιμα και διαδεδομένα λαχανικά προς κατανάλωση στο Κασμίρ.

Αγρότες στο Κασμίρ-1

EPA/TINO ROMANO

Επέτειος και Ραφαέλα Καρά

Την θυμάστε έτσι δεν είναι; Η διάσημη Ιταλίδα παρουσιάστρια αποτελεί έναν σταθμό στο μουσείο τηλεόρασης και ραδιοφώνου της Rai στο Τορίνο. Η Rai γιόρτασε χθες την πρώτη της μετάδοση πριν από εβδομήντα χρόνια.

Αγρότες στο Κασμίρ-2

EPA/TOLGA AKMEN

Στο Λονδίνο

Μπορεί στην Ελλάδα να μην γνωρίζουν δόξες τα βελάκια όμως στο Λονδίνο υπάρχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Paddy Powe,με τους φιλάθλους πραγματικά να το ζουν όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Αγρότες στο Κασμίρ-3

EPA/TOR ERIK SCHRODER

Χιόνια στην Νορβηγία

Ξέρουν, δεν είναι ότι δεν ξέρουν. Και όμως τα λεωφορεία δεν μετακινούνται, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και οι εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι εξαιτίας του χιονιά που χτυπάει την χώρα.

Αγρότες στο Κασμίρ-4

REUTERS/Ivan Alvarado

Χίλια πέσος

Εχει τα πάντα, από ακροβατικά, θέατρο, μουσική μέχρι εγκαταστάσεις. Το Santiago a Mil είναι το διασημότερο φεστιβάλ στην Χιλή που πήρε το όνομά του από την χαμηλή τιμή των εισιτηρίων που σκοπό είχαν να φέρουν τον κόσμο κοντά στις τέχνες. Με τα χρόνια οι τιμές έχουν αυξηθεί, πάντα όμως θα υπάρχουν και κάποια πολύ φθηνά εισιτήρια. Στην φωτογραφία ο Γάλλος ακροβάτης Nathan Paulin διασχίζει εναέρια το κέντρο της πόλης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT