Με σκούπες και φαράσια στην παραλία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι μαζεύουν όρθιοι, οι περισσότεροι, όμως, σκυφτοί πάνω από την άμμο της παραλίας Nigran, ψάχνουν. Τεράστιες ποσότητες από πέλετ πλαστικά (μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού που έχουν γίνει μικρές διάφανες ή λευκές μπίλιες και μοιάζουν σε μέγεθος με την πραγματική άμμο) έχουν ξεβραστεί στις ακτές τις Ισπανίας, με τους εισαγγελείς να ψάχνουν την υπόθεση. Το μέγεθος της περιβαλλοντικής καταστροφής δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Με σκούπες και φαράσια στην παραλία-1

AP Photo/John Locher

Με δύο τηλέφωνα

Μια πρώτη εικόνα είχαν οι δημοσιογράφοι στην παρουσίαση της έκθεσης CES, μιας από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εκθέσεις του κόσμου, που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας. Εκτός από τρελά γκάτζετ, θα παρουσιαστούν και καινοτομίες (με τη διαχωριστική γραμμή να μην είναι ευδιάκριτη εξ αρχής). Στη φωτογραφία, ο θάλαμος της εταιρείας Pepcom που παρουσιάζει το Wehead Interactive AI.

Με σκούπες και φαράσια στην παραλία-2
REUTERS/Lisa Marie David

Ο Μαύρος Ναζωραίος

Τα χέρια του πάνω στην μπλούζα με τον Ιησού σταυρώνει κάποιος εκ των χιλιάδων πιστών που συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα σε αγάλματα στον κόσμο, αυτό του Μαύρου Ναζωραίου, στις Φιλιππίνες.

Με σκούπες και φαράσια στην παραλία-3

EPA/TOLGA AKMEN

Μόνο για βασίλισσες

Είναι μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης. Το «The Crown», του Netflix, στις 7 Φεβρουαρίου θα κάνει ακόμη ένα «ταμείο». Από σήμερα, τα τουλάχιστον 450 κοστούμια και σκηνικά της εντυπωσιακής σειράς εκτίθενται στην γκαλερί του οίκου Bonhams, στην New Bond Street, για να δημοπρατηθούν στις αρχές του επόμενου μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT