Με οδηγό την Anitta

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η διάσημη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια επιστρέφει στην Βραζιλία. Το σόου «Ensaios de Anitta» αφιερωμένο στις σχολές σάμπα από όπου και το στιγμιότυπο, περιοδεύει σε διάφορες πόλεις της χώρας και αποτελεί μια πρώτη γεύση για το καρναβάλι που έρχεται.

Με οδηγό την Anitta-1

Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS

«Η μητέρα μου»

Σε μια «έξοδο» που το καθεστώς τους επιτρέπει, αυτό της κηδείας συμμετέχουν οι Ιρανές της φωτογραφίας πανομοιότυπα ντυμένες και βουτηγμένες στο πένθοςμε μοναδική χρωματική πινελιά η κόρη μιας από αυτές.

Με οδηγό την Anitta-2

REUTERS/Liesa Johannssen

Σουβενίρ

Προσπαθήστε να σκεφτείτε μια αντίστοιχη εικόνα. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου Carlo Chatrianκαι η εκτελεστική διευθύντριά του Mariette Rissenbeek, ποζάρουν για τους δημοσιογράφους μαζί με διάφορα αναμνηστικά του φεστιβάλ όπως κούπες, υφασμάτινες τσάντες, σκουφιά και άλλα. Η Μπερλινάλε θα ξεκινήσει στην γερμανική πόλη στις 15 Φεβρουαρίου.

Με οδηγό την Anitta-3

REUTERS/Edgar Su

Ζέσταμα

Κατέλαβαν για λίγο το κέντρο του γηπέδου για να κάνουν το απαραίτητο ζέσταμα, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τρέξουν και να μαζέψουν τις μπάλες σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου, αυτή του Αustralian Open.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT