Μαζική στείρωση

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δύσκολο πρόβλημα προσπαθεί να λύσει το τμήμα των Εθνικών Πάρκων και Αγριας Ζωής της Ταϊλάνδης. Ο πληθυσμός των μακάκων, ιδιαίτερα σε περίχωρα της Μπανκόνγκ όπως το Bang Khun Thian έχει αυξηθεί δραματικά με τα ζώα να επιτίθενται για φαγητό στους κατοίκους σε περιοχές όμως που μέχρι πρότινος αποτελούσαν φυσικό τους περιβάλλον. Ετσι τα ζώα αιχμαλωτίζονται, μαρκάρονται με τατουάζ και στειρώνονται κατά εκαντοντάδες.

Μαζική στείρωση-1

REUTERS/Sarah Meyssonnier

Μια ταλαντούχα καλλονή

Εχει ένα εκφραστικό και πανέμορφο πρόσωπο. Η ηθοποιός Μάργκαρετ Κουάλεϊεκτός από κόρη της Αντι Μακ Ντάουελ,συμμετέχει και στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου σε έναν μικρό ρόλο, ενώ στην φωτογραφία παίρνει μέρος και στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν της Σανέλ στο Παρίσι.

Μαζική στείρωση-2

REUTERS/Suzanne Plunkett

Εκκλησίες για όλους

Ιστορία 1.000 ετών έχει στην πλάτη του ο καθεδρικός του St Albans στην Βρετανία. Η ιστορικότητά του όμως δεν αποτελεί εμπόδιο στο να έχει μια ενεργή συμμετοχή στην κοινότητα, παρέχοντας στους μεγάλους χώρους του, μαθήματα γιόγκα για τους κατοίκους της περιοχής ή να γίνει φιλόξενος τόπος για σύγχρονα έργα όπως αυτό που εικονίζεται με τίτλο «Περιστέρια της ειρήνης» του Peter Walker.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT