Ο γηραιότερος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι πάντες εικάζουν για την υγεία της πριγκίπισσας Κάθριν και του βασιλιά Καρόλου, οι υπόλοιποι της βασιλικής οικογένειας συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους. Σε μία από αυτές ο πρίγκιπας Εντουαρτ ποζάρει με τον Τζόναθαν στην διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί της Αγίας Ελένης, την γηραιότερη χελώνα του κόσμου που μετρά 191 χρόνια.

Ο γηραιότερος-1

EPA/MARIAN ZUBRZYCKI

Το τάισμα ως ατραξιόν

Με μια μεγάλη σύριγγα ο δύτης ταΐζει μία μία τις θαλάσσιες ανεμώνες του ενυδρείου του Lodz στην Πολωνία σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων θεατών.

Ο γηραιότερος-2

AP Photo/Anupam Nath

Μάχες μέχρις εσχάτων

Για εννιά χρόνια είχε απαγορεύσει το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας της μάχες μεταξύ ζώων και πουλιών και παρά τις αντιδράσεις των ακτιβιστών για την προστασία των ζώων, η απαγόρευση αυτή έλαβε τέλος. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα στην διάρκεια του θερισμού, συγκεντρώνοντας μέγα πλήθος για να τους παρακολουθήσει, άλλους από μακριά – για τα βουβάλια – και άλλες από κοντά όπως αυτά τα μικροσκοπικά bulbul.

Ο γηραιότερος-3

REUTERS/Fabrizio Bensch

Εμβρυομεταφορά για την σωτηρία

Με έκδηλη χαρά έγινε η ανακοίνωση από τους επιστήμονες αλλά και τους υπεύθυνους του ζωολογικού πάρκου Tierpark στο Βερολίνο. Ενα έμβρυο 70 ημερών ενός λευκού ρινόκερου μεταφέρθηκε με επιτυχία γεμίζοντας ελπίδες ότι οι μόλις δύο λευκοί ρινόκεροι που ζουν στον κόσμο στην Κένυα δεν θα είναι και οι τελευταίοι πάνω στην Γη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT