Αδιανόητοι αριθμοί

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο ρεκόρ έρχεται να σπάσει το φετινό φεστιβάλ της άνοιξης (και του νέου έτους) στην Κίνα. Η μεγαλύτερη παγκόσμια κίνηση ταξιδιωτών θα πραγματοποιηθεί φέτος με 9 δισεκατομμύρια επιβάτες σε ένα διάστημα 40 ημερών που διαρκούν οι εορτασμοί. Συνολικά 1.8 δισεκατομμύρια θα ταξιδέψουν με τρένα, αεροπλάνα ή καράβια και 7.2 δισεκατομμύρια με δικό τους μέσο προς τον τόπο του προορισμούς τους. Στην φωτογραφία ο κεντρικός σταθμός των τρένων στο Nanjingτης επαρχίας Jiangsu.

Αδιανόητοι αριθμοί-1

AP Photo/Emilio Morenatti

Ενας ακόμη καύσωνας

Γέμισαν οι παραλίες με κόσμο που έκανε ηλιοθεραπεία ή κολυμπούσε. Για άλλη μια ημέρα το θερμόμετρο στην Ισπανία ανέβηκε ασυνήθιστα ψηλά, θυμίζοντας έντονα καλοκαίρι με τον κόσμο στις πόλεις να καταφεύγει σε πλατείες για να φάει ένα παγωτό και τους πάντες να απολαμβάνουν την ζέστη με σφιγμένη καρδιά από τον φόβο της ζημιάς που έχουμε προκαλέσει στο κλίμα.

Αδιανόητοι αριθμοί-2

REUTERS/Jose Luis Osorio

Μητέρες αγνοουμένων

Δεν έχει τέλος η αναζήτηση των ανθρώπων που χάνονται στα σύνορα του Μεξικού. Οι αγαπημένοι τους αγνοώντας την μοίρα τους συνεχίζουν να τους αναζητούν, με τις μητέρες της φωτογραφίας να καταφεύγουν σε θερμικές κάμερες σε drone για να συνεχίσουν την αναζήτηση αυτή την φορά ομαδικών τάφων για να πάρουν απαντήσεις για τα εξαφανισμένα παιδιά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT