Ξεκίνησαν τα καρναβάλια

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ισπανία οι παραδόσεις καλά κρατούν. Ετσι στο Ituren στον βορρά οι κάτοικοι δεν αμελούν την συμμετοχή τους στο παραδοσιακό καρναβάλι της πόλης τους, ντυμένοι σαν γριές και γέροι και με ελάχιστα σύγχρονα στοιχεία.

Ξεκίνησαν τα καρναβάλια-1

Bogota Environment Secretary/Handout via REUTERS

Με στολές και γάντια

Τουλάχιστον 130 πανέμορφους, σπάνιους αλλά και δηλητηριώδεις στο άγγιγμα βατράχους κατάφερε να εντοπίσουν οι αρχές στο El Dorado, στο διεθνές αεροδρόμιο της Κολομβίας που οι λαθρέμποροι είχαν σκοπό να μεταφέρουν προς πώληση στην Βραζιλία.

Ξεκίνησαν τα καρναβάλια-2

AP Photo/Themba Hadebe

Το ζουν

Αναστενάζουν οι εξέδρες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όχι μόνο από παλμό αλλά και χρώμα. Στην εικόνα στιγμιότυπο από τον αγώνα μεταξύ Μαλί και Μπουργκίνα Φάσο στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ξεκίνησαν τα καρναβάλια-3

EPA/LUONG THAI LINH

Σφουγγαρίστρες για δύο

Ο καιρός δεν τους έκανε το χατήρι και ο χώρος μπροστά από το προεδρικό μέγαρο του Ανόι που όλα είχαν στηθεί για την υποδοχή του προέδρου των Φιλιππίνων που έφτασε στην χώρα για επίσημη επίσκεψη, γέμισε από νερά της βροχής με τα μέλη του αγήματος να πάρουν τις τεράστιες σφουγγαρίστρες για να καθαρίσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT