Κοντά στην πόλη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας μαύρος ρινόκερος μαζί με ένα πουλί που τον χρησιμοποιεί για να κάτσει, αποτυπώνονται σε ένα από τα στιγμιότυπα του Εθνικού Πάρκου του Ναϊρόμπι. Το πάρκο, αριθμεί 400 διαφορετικά είδη μεταξύ των οποίων λιοντάρια και λεοπαρδάλεις, ύαινες και καμηλοπαρδάλεις με φόντο τους ουρανοξύστες της μοντέρνας πόλης του Ναϊρόμπι μιας και βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της.

Κοντά στην πόλη-1

Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Ενας μικρός για μεγαθήρια

Τα πάντα κάνει ο μικρός Σκούμπι. Ισορροπεί πάνω σε μπάλες ή στον άνθρωπό του που παράλληλα κάνει ακροβατικά. Ολα αυτά, ως παράσταση στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ TCU Horned Frogs και Texas Tech Red Raiders, στο Τέξας.

Κοντά στην πόλη-2

REUTERS/Esa Alexander

Με βοήθεια στην σωτηρία

Ενας πυροσβέστης οδηγεί ένα φίδι σε ασφαλές περιβάλλον για να διαφύγει από την φωτιά που κατακαίει την περιοχή Pringle Bay που βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία και ισχυροί άνεμοι) στην Νότιο Αφρική.

Κοντά στην πόλη-3

AP Photo/Eugene Hoshiko

Στα καφέ της Ιαπωνίας

Μετά τις αγκαλιές με τις γάτες και τους σκύλους συνοδεία τσαγιού ή καφέ, ήρθε η ώρα των γουρουνιών και το Mipig Cafe άνοιξε για το κοινό στην ακριβή γειτονιά Harajuku του Τόκιο. Το καφέ είναι ένα από τα 10 συνολικά που υπάρχουν στην χώρα, το πρώτο άνοιξε στο 2019, με δύο ακόμη να περιμένουν να ανοίξουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Κοντά στην πόλη-4

EPA/Zsolt Czegledi

Παρουσίαση

Μόλις δέκα εβδομάδων είναι η μικρή λεοπάρδαλη που γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο του Dedrecen της Ουγγαρίας, ενδημικό είδος των βουνών της Βόρειας Κίνας, και παρουσιάστηκε για το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT