Το τέλος της νηστείας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με υπόκλιση συνοδεύει η πιστή της φωτογραφίας την ολοκλήρωση του Madhav Narayan μετά από μια βουτιά στον ποταμό Salinadi του Νεπάλ. Για έναν ολόκληρο μήνα οι πιστοί νηστεύουν, βουτούν στα νερά και αφιερώνουν τα βράδια τους στην μελέτη του βιβλίου Swasthani που είναι γραμμένο για τον θεό Σίβα και την θεά Σβαστάνια, ένα κεφάλαιο κάθε μέρα. Οσοι ακολουθούν το θρησκευτικό τυπικό προσδοκούν σε ευημερία και ειρήνη στην χώρα.

Το τέλος της νηστείας-1

AP Photo/Alastair Grant

Ενα φεστιβάλ για τις σταρ

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου. Στο Λονδίνο και στους κήπους Kew γέμισε ο τόπος από τις δύσκολες και υπέροχες ορχιδέες που κάθε λίγο και λιγάκι εμπλουτίζονται με νέα είδη. Στην φωτογραφία περιχαρής ποζάρει και ο υπεύθυνος ανθοκόμος του κήπουHence Roling που προετοίμασε την έκθεση με τα τροπικά φυτά αλλά και χαμαλαίοντες και λεμούριους για τους επισκέπτες.

Το τέλος της νηστείας-2

REUTERS/Lee Smith

Ευλογία

Πολύ πριν τα εκτροφεία και τους γενετικά τροποιημένους σολωμούς, οι άνθρωποι ευλογούσαν τα ποτάμια για να μπορέσουν τα ψάρια να τους ανέβουν για να αφήσουν τα αβγά τους για να είναι πλούσια η ψαριά τους. Ετσι ο ιερέας διατηρεί την παλαιά παράδοση και ευλογεί τον ποταμό στο Pedwell Landings  στην Βρετανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT